It was the fourth time, for God’s sake!

For Prompt 100 Ways to Say I Love You by Rizuki

It has been forty minutes since I came. My lover was changing her attire for the sixth time. All of it actually fit pretty well, indeed, it was all beautiful, yet she always said there was something off; woman, typical.

For God’s sake!

Sugar, the clock is ticking!”

“Okay!” The door in front of me opened, gave me a view of my girlfriend in a light blue satin dress. “How about this?”

I froze.

The other dresses she tried was appealing, elegant, but this one was way more… mesmerizing.

Wow.”

That was the only word that left in my minds.

end.

Note:

  1. Ternyata menulis drabble susah.
  2. Correct my writing if there is any wrong grammar or structure.
  3. Gak jadi meninggalkan wp pffft.
  4. Jadi sih, but aku kepikirin prompt-prompt orang lain, tanggungan, promptku, plus dua cerita yang berhubungan dengan ini. Bakal posting buat itu aja mungkin.
Advertisements

10 thoughts on “The Perfect Fit

    • Halo kak X) Bales cepet mumpung buka wp hahaha.

      Aku masih gantung sama kata-kata itu, tapi kalo I freeze up bukan past tense dan… froze up gak tau sih he he he. Nanti aku ganti yang lain aja :)

      Thanks anyway

  1. Sher maafkan daku yang batu datang. Maafkan daku yang hiatus dadakan seminggu kemaren jadi baru bisa ke sini hari ini /.\

    Ya ampun sher bikin drabble bahasa aja sebegitu susahnya lalu aku engga bisa bayangin ini english drabble dan worth it banget huhuhuhuhu aku bego english sher jadi aku cuma bisa nangkep maksud ceritanya tapi engga bisa kasih koreksi apa apa /ditendang/ tapi aku suka. Kata wow-nya jadi langsung ngenak(?) XD tulisan kamu bagus aku aja masih kalah /.\
    Terima kasih sher udah mau bantuin menuhin prompt yang ketulis. Terima kasiiiiih ♡♡♡

    • Halo kak, santai aja X) aku juga suka tetiba menghilang hahaha.

      Susahnya sama kak :” kadang bahasa inggris emang lebih gak hemat sih jadi ngeselin LOLOL. Tulisanku mah masih apa dibandingin sama kakak :”

      Sama-sama dan makasih juga ya kak ♡♡♡

  2. sheeeeeeeer xD aku sukaaaa banget entah kenapa sama kata: mesmerizing. itu kayaknya udah menggambarkan keindahan yg a whole new level yhaaa asli aku sukaaaa banget. and the way he called her: Sugar omggggggg xD let me drown with this feel lah hahaa. keep writing sheer luvvvs ♡♡♡

    • Iya, alasan aku nulis inggris juga karena ngerasa mesmerizing is the key word X) Aku bingung mau manggil apa, niatnya babe, terus ganti honey, cuman kemanisan hahaha.

      Thank you, kak, keep writing too, laf laf ♥♥

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s